Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8-19
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Co je v domě??
16.01.2015
Provozní doba prodejny Praha
Prodejna na Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Podle Gusta - Národní 9 , Staré Město, Praha 1. Jsme uvnitř v domě  Vchod mezi bankou a lékar... číst celé
17.09.2016
Podle Gusta Obchod
Podle Gusta Obchod Praha 1 - U nás to máš hned. Najdeš nás v domě U Topičů, v přízemí domu č.p. 9, vchod do domu je zde, vedle pobočky Raiffeisenban... číst celé
01.01.2019
Inca Botanica ihned na prodejně Národní 9, Praha 1
Všechny produkty nakup přímo zde! Celý aktuální sortiment ihned na prodej i bez objednávky na prodejně Podle Gusta obchod Prodejna dům F. Topič, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dnes má svátek Barbora - 04.12 Dnes má svátek Barbora - 04.12
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Barboru máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou ... číst celé
Zobrazit všechny články
Navštivte nás

Zastavte se na naší prodejně Praha 1

Můžete u nás nakoupit přímo i bez objednání. Rádi vám poradíme s výběrem.

Podle Gusta obchod
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatel eshopu www.podlegustaobchod.cz,

je společnost Objednejte u nás s.r.o

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Kup to u mě na Praze 1 a odnes ihned z prodejny. Výdej zdarma v přízemí domu U Topičů. Zpracujeme vaše nákupní preference.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek. 

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Objednejte u nás s.r.o. IČ: 08729824, se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ 08729824, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 324121, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    marketingové cookies (anonymní)
    aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte

    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
      Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
      Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

      Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

      Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
      požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Díky za nákupy a za váš souhlas.

Novinky z našeho blogu

Dnes má svátek Barbora - 04.12
Dnes má svátek Barbora - 04.12
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Barboru máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou ... číst celé
Dnes má svátek Svatoslav - 03.12
Dnes má svátek Svatoslav - 03.12
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Svatoslava máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druh... číst celé
Dnes má svátek Blanka - 02.12
Dnes má svátek Blanka - 02.12
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Blanku máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou a... číst celé
Dnes má svátek Iva - 01.12
Dnes má svátek Iva - 01.12
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Ivu máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou adre... číst celé

  

Výdejní místo je také pro e-shop STÁČÍRNA. Pokud Vám telefon ihned nezvedneme, jsme v danou chvíli zaneprázdnění a hned, jak to bude možné, zavoláme zpátky. Děkujeme za pochopení

PodleGustaObchod.cz-Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.