Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8-19
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Co je v domě??
16.01.2015
prodejna Praha
Prodejna na Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Podle Gusta - Národní 9 , Staré Město, Praha 1. Je to uvnitř v domě  Vchod mezi bankou a léká... číst celé
17.09.2016
Podle Gusta Obchod
Podle Gusta Obchod Praha 1 - U nás to máš hned. Najdeš nás v domě U Topičů, v přízemí domu č.p. 9, vchod do domu je zde, vedle pobočky Raiffeisenban... číst celé
01.01.2019
Inca Botanica ihned na prodejně Národní 9, Praha 1
Všechny produkty nakup přímo zde! Celý aktuální sortiment ihned na prodej i bez objednávky na prodejně Podle Gusta obchod Prodejna dům F. Topič, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
❤ Kristovo sdělení - část 21 ❤ Kristovo sdělení - část 21
Vědomí Země je látka, kterou utkáte ze svých myšlenek a pocitů. Kéž by vaše vnímání bylo vyšší, abyste viděli tento druh husté mlhy. To je to, co se u... číst celé
Zobrazit všechny články
Navštivte nás

Zastavte se prodejně

kde můžete nakoupit přímo i bez objednání. Rádi vám poradíme s výběrem.

Podle Gusta obchod
Národní 9, Praha 1
prodejna je uvnitř v domě

Po - Pá: 12:00 - 19:00 hod.

Provozovatelem kamenné prodejny podle Gusta obchod

je firma Obchod online s.r.o. IČ: 09879552

Potřebujete informace?

Rádi vám poradíme s výběrem

Tel: 778 088 158

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Kup to u mě na Praze 1 a odnes ihned z prodejny. Výdej zdarma v přízemí domu U Topičů. Zobrazíme vám diskuzní příspěvky. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Obchod online s.r.o. IČ: 09879552, se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 343962, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
      emailovou adresu
      fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

❤ Kristovo sdělení - část 21
❤ Kristovo sdělení - část 21
Vědomí Země je látka, kterou utkáte ze svých myšlenek a pocitů. Kéž by vaše vnímání bylo vyšší, abyste viděli tento druh husté mlhy. To je to, co se u... číst celé
Dnes má svátek Den vzniku - 28. 10
Dnes má svátek Den vzniku - 28. 10
Nevíte si rady co letos vybrat? I DNES máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou adres... číst celé
❤ Kristovo sdělení - část 20
❤ Kristovo sdělení - část 20
Kdy zbavíte svou mysl všech starých bajek o Jehovově pomstě, kterou vám Bible říká, a zjistíte, že Vůle Otce je jen RADOST, Zdraví, Štěstí a Uspokojen... číst celé
Dnes má svátek Šarlota - 27. 10
Dnes má svátek Šarlota - 27. 10
Nevíte si rady co letos vybrat? Pro Šarlotu máme dárek k svátku ihned na prodejně podle Gusta obchod v centru města. ❤ Dárky pošleme všem i na druhou ... číst celé

  

Výdejní místo je také pro e-shop STÁČÍRNA. Pokud Vám telefon ihned nezvedneme, jsme v danou chvíli zaneprázdnění a hned, jak to bude možné, zavoláme zpátky. Děkujeme za pochopení

PodleGustaObchod.cz-Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.